Superervaring:
We hebben enorm genoten van het diner ter gelegenheid van ons 25-jarig huwelijksfeest. Met bijna 30 gasten waren we allen zeer verrast over de culinaire hoogstandjes van de BBQ. Het bijpassende, heerlijke wijnarrangement completeerde de feestvreugde! We bedanken hierbij heel hartelijk het hele Flavour Favour team voor alle goede zorgen rond de gerechten en voor de perfecte bediening. Als feestpaar werden we helemaal ontzorgd en konden op die manier zelf genieten van ons feest.
Wat ons betreft beslist een echte aanrader!!!
Ines Schreuder, 25-jarig Huwelijksfeest
19 april jl. een fantastische culinaire belevenis gehad bij Flavour Favour. De aankleding van het geheel de ambiance de wijn het eten de bediening... in een woord fantastisch! Een aanrader voor een ieder die van top eten in z'n meest culinaire vorm wil genieten.
John Harder, Verjaardagsfeest
Wat een geweldige ervaring:
De gezelligheid en levendigheid van een barbeque en tegelijk de luxe van een fantastisch diner! En wat een huzarenstukje zo vloeiend als het liep, met ruim 70 gasten. Iedereen die erbij was op mijn 65e verjaardag heeft genoten van het feest. Wat leuk is dat, al die enthousiaste reacties van de gasten achteraf. Petje af voor de koks en de bediening: Het was helemaal AF!
Rob van der Steenhoven, Verjaardagsfeest
Ik ben blij verrast hoe jullie het aanpakken.
Een super menu van goede kwaliteit. Goede catering in de volle glorie. Ik wil jullie bedanken voor de uitstekende service. De avond is een groot succes geworden: ik krijg alleen maar complimenten. Dat is vooral aan jullie te danken!
Remco Damen, PWN Bedrijfsfeest
De oranje avond voor de medewerkers van Curamedical was uitstekend verzorgd door Flavour Favour. Mooie wijn-spijs combinaties en alles van een buitengewone kwaliteit. Absoluut voor herhaling vatbaar!
Inge Raijmakers, Curamedical Bedrijfsfeest
Na een gastvrije ontvangst met een amuse en bubbels in de bar namen we plaatst aan een prachtig gedekte tafel in het thuisrestaurant van Flavour Favour. Daar hebben we genoten van het originele en smaakvolle najaarsmenu dat begeleid wordt door heerlijke wijnen. In iedere gang zie en proef je de passie van de chefs terug. Flavour Favour (Kees, Claudia en Rob) en de andere gasten, bedankt voor een geweldige avond.
Onno Timmermans, Thuisrestaurant gast
Ongelofelijk mooie dag, die extra bijzonder werd door deze 2 heren!! Wij hadden een BBQ in ons hoofd, maar het werd een groot culinair spektakel. 40 daggasten met verschillende wensen hebben op de mooiste dag van ons leven een 4-gangendiner van de BBQ gekregen! Zelfs het toetje kwam vers van de grill...hmmm!! Wij kunnen het alleen maar aanraden wanneer mensen een onvergetelijke indruk willen maken tijdens hun feest!!
Janneke Both - Kerssens, Bruiloftsfeest
I have enjoyed each and every one of the dishes served at the dinner. Each course was rich with flavor and beautifully served. Most delicious for me was the seafood. And the mango desert was divine! I felt like in a five star restaurant with both food and service at the table
Ewelina Konieczna, Thuisrestaurant gast
Het was zeker geslaagd en iedereen heeft echt heel lekker gegeten! Bedankt!
Marian Kaptein-Bakker, Verjaardagsfeest
Leuk weerzien van mijn oud collega's onder het genot van een uitstekend verzorgde barbecue. Van oesters tot aardbeien heerlijk bereidt op die fantastische Weber Genesis barbecues. Top mannen!
Silvia Schuts, PWN Bedrijfsfeest
Heerlijk gegeten en uitstekend verzorgt!
Berend de Jong, Afscheidsfeest